به گزارش خبرگزاری بسیج استان خراسان رضوی از مشهدمقدس، در این مراسم معنوی، فرمانده حوزه دو ناحیه مقاومت بسیج میثم، جانشین کلانتری ۳۸ پنجتن، خادمان الشهدا و همچنین بسیجیان پایگاه بسیج قائمیه حضور داشتند.
فرمانده حوزه ۲ میثم در این مراسم با اشاره به نقش والای شهدا در حفظ امنیت و استقلال کشور، بیان کرد: «شهیدان، با نثار جان خود، راه عزت و سرافرازی را برای ملت ایران هموار کردند. امروز وظیفه ماست که با زنده نگه داشتن نام و یاد آنها، مسیر پرافتخارشان را ادامه دهیم.»
جواد فولادیان در ادامه بیان کرد: «امنیت و آرامش امروز جامعه مدیون خون پاک شهیدانی چون علیرضا افضلی است که با شجاعت و ایمان، جان خود را در راه دفاع از ارزشهای اسلام و انقلاب فدا کردند.»
این راوی دفاع مقدس در بخشی از صبحتهای خود به بررسی و بازخوانی وصیتنامه شهید سردار نورالله شوشتری پرداخت و گفت: «شهید شوشتری در وصیتنامهاش نوشته بود: اگر از ما چیزی خواستند، بدهید؛ حتی اگر جانمان را خواستند. این جمله تنها یک توصیه نیست، بلکه سبک زندگی شهید شوشتری و همه شهدای بزرگ ماست. آنان در میدان بودند، بیادعا، بینگاه به مقام و موقعیت.»
وی افزود:«امروز، بسیاری از ما پشت میز نشستهایم و نگرانیم که نکند جایگاهمان را از ما بگیرند. این در حالی است که شهدا جانشان را دادند، اما از میز و مقام هیچ نداشتند. باید از خود بپرسیم: آیا همچنان در مسیر آنها قدم برمیداریم؟»
فولادیان با اشاره به سیره شهدا، به روحیه مردمی آنها اشاره کرد و گفت:«شهدایی همچون شهید شوشتری حتی پس از دفاع مقدس نیز در مناطق محروم، در دل مردم، در کنار اقوام و اقلیتها زندگی کرد. او نهتنها در جنگ، بلکه در صلح هم یک رزمنده واقعی بود.»
در پایان این مراسم، با نصب پلاک افتخار بر سردر منزل شهید، این مکان به عنوان نماد مقاومت، ایثار و فداکاری در محله شناخته شد.
گفتنی است طرح نصب پلاک افتخار شهدا، از جمله برنامههایی است که حوزه دو ناحیه مقاومت بسیج میثم با هدف معرفی شهدای هر محله به نسل جدید و ترویج فرهنگ شهادت در محدوده خود برگزار میکند.
شهید علیرضا افضلی از جوانان محله شهیدقربانی بود که سال ۱۳۴۵ متولد شد و در سن ۱۸ سالگی از طریق پایگاه شهید صدوقی به جبهه اعزام شد و مدتی نیز با پدر جانباز خود در جبهههای نبرد با دشمن جنگید.
سرانجام این شهید والامقام اسفند ۱۳۶۴ در سن ۲۱ سالگی به درجه رفیع شهادت نائل گشت.